La toate produsele taxa de livrare este GRATUITĂ!
Abonează-te la newsletterul nostru!

Trimite
Prezentarea procesului de cumpărare

Alegerea produsului

Nu este necesar să aveți o înregistrare valabilă pentru selectarea produselor. Cu toate acestea, dacă vă înscrieți, trebuie să o faceți o singură dată și apoi puteți să vă logați din nou, oricând, cu numele de utilizator și parola dată, astfel încât puteți cumpăra mai convenabil. Vă puteți înregistra în timpul procesului de achiziție. Selectarea produsului din fișa cu date a produsului (unde imaginile și informațiile pot fi găsite pe produs) sunt făcute pe butonul "CUMPĂR". Este posibil să achiziționați un produs, dacă stocul zilnic nu este gol. Puteți urmări pe pagină stocul disponibil în timp real.

Completarea fișei de client

Fișa de client solicită în 3 pași simpli, datele necesare pentru efectuarea cumpărăturilor.

Pașii de urmat:

  1.  Introduceți informațiile dvs. personale și de livrare: Aici introduceți informațiile de care aveți  nevoie pentru a achiziționa, alegeți și cantitatea pe care doriți să o cumpărați din produs. Pentru anumite produse, acest număr este limitat.
  2.  Selectați modul de livrare: În funcție de produs, puteți alege din pick-up-uri personale sau metode de livrare la domiciliu sau puteți solicita un e-Voucher prin e-mail.
  3.  Selectați o metodă de plată: Aici puteți alege metoda de plată dorită. Aceasta poate fi plătită prin numerar și prin card de credit sau prin transfer bancar, eventual cu un cec de vacanță. Este important de știut, că nu toate produsele să poată fi selectate pentru toate metodele de plată enumerate.

Achiziție

După ce selectați "Metoda de plată", faceți clic pe "Acceptați criteriile" și finalizați cumpărăturile: Dacă faceți clic pe butonul "CUMPĂR", achiziția se consideră a fi finalizată și vă va fi trimisă prin e-mail la adresa de e-mail specificată. Odată aprobat, vă puteți înregistra, vă puteți abona la newletter și puteți reveni la pagina principală.